Programma 2018

Bekijk hier het programma voor
Koningsdag 2018!

Over ons

Wie zijn wij? Wat doen wij? Hier leest u alles over het Oranjecomité van Ter Aar!

Hoogtepunten

Bekijk hier de hoogtepunten van de afgelopen jaren!

Download de foto's van de reptielenshow!

KONINGSDAG 2018
Wij zijn er klaar voor!

Fietstocht koningsdag 2018

Het is weer mogelijk om onze jaarlijkse fietstocht te rijden. De start is vanaf het Lindenplein en eindigt daar ook weer.

Bekijk het programma

Kinderfeest op het Lindenplein

Met o.a. pony rijden, kinderbingo, Paw Patrol, Pret met Rep (reptielenshow met slangen, spinnen en krokodillen), schminken, springkussens en nog veel meer!

Bekijk het programma
Ringsteken Langeraar

Ringsteken op de Langeraarseweg

Een jaarlijks terugkerende traditie op Koningsdag. Inschrijven met uw tractor kan vanaf 13.30 uur op het Nuyensplein te langeraar. Voor € 5,00 mag u meedoen, krijgt u wat te eten en te drinken en ook nog een leuk aandenken mee naar huis.

Bekijk het programma

Woord van de voorzitter:
80 jaar Oranje Comité Ter Aar!!

Dit jaar vieren wij koningsdag met een extra feestelijk tintje. Al 80 jaar organiseert het Oranje Comité Ter Aar activiteiten voor u en voor jou. Wij als vrijwilligers, door al deze jaren heen, proberen vol enthousiasme iedere koningsdag weer een groot familiefeest te maken! Vele vrijwilligers zijn ons voorgegaan en hebben elke keer hun stokje weer door weten te geven aan een nieuwe generatie.

Het huidige Oranje comité is hier natuurlijk ontzettend trots op en zetten ons dan ook voor 100% in om er een geslaagde koningsdag van te maken. Wij hebben voor koningsdag 2018 weer heel leuke activiteiten en attracties voor u en jou in petto. Dit hele koningsdagprogramma vind u verderop in deze flyer. LET OP!!! Dit jaar gaan wij het gehele feest vieren op het LINDENPLEIN! Voor de traditionele kleedjesmarkt is er natuurlijk ook genoeg plek die door ons als organisatie in de vroege morgen aangewezen wordt. Zo hebben we alles bij elkaar en maken we met medewerking van het Oranje zonnetje er een prachtig feest van voor jong en oud!

Ook dit jaar op 4 mei willen wij met ons allen weer stilstaan bij alle slachtoffers die in zoveel zinloze oorlogen hun vaak nog jonge leven hebben gegeven waardoor wij nu in vrijheid kunnen gaan en staan waar wij maar willen! Deze slachtoffers hebben dit zelf niet kunnen doen. Laten wij hen daarom uit dankbaarheid op 4 mei bij de herdenkingsdienst met eer en respect gedenken!

Tot slot hoop ik dat wij samen met u en jou , van onze 80ste verjaardag een geweldige en onvergetelijke koningsdag mogen maken en hopen wij als Oranje comité ons nog vele jaren te mogen inzetten om de inwoners van jong tot oud mooie dagen met elkaar te bezorgen in ons mooie dorp aan de Aar!

Teun Spies
Voorzitter Oranje Comité Ter Aar